Direktlänk till inlägg 24 januari 2020

Då kör vi igen då !

Av sunshineofbonita - 24 januari 2020 11:07

Hej alla nya och gammla följare ,

för ett tag sedan stängde jag ner min andra blogg pga personliga omständigheter . Känndes sorgligt för de åren som jag skrivit och fått både ris och ros och många följare . 


Men ibland tar livet ett kliv åt fel sida och då får man bara anpassa sig . 


Men jag saknar mitt skrivande och kunna göra mig hörd , även ventilera mig osv . Så jag bestämmde mig att öppna en ny fast i annat namn och annat ställe , få se om jag stannar här eller flyttar över längre  fram .

Denna blogg kommer jag inte ha några röda trådar eller linjer  att följa , inte till att börja med iallafall .  Ni får gärna kommentera vad ni skulle vilja läsa om eller disskutera .


Ni som vet vem jag är och min resa ni vet , ni som är nya följare , välkommen in till mig och mitt krypin .



Ja då är det fredag , denna vecka har vart helt otrolig och gått så fort . Idag var ingen bra start på dagen men tänker att dagen får se till att sluta bra . Nu har jag några timmar att andas och hämta kraft . 

Har två barn med trauma diagnos och även det ena barnet med  en npf  diagnos och morgonen ville inte starta bra , när skolan brast i sin del så rasade världen . 


Men denna super mamma trots krafter som är slut löste det med ,  just nu jobbar jag inte pga mina barn behöver mig och tiden räcker inte till att jobba heller just nu . Annars jobbar jag som resurs lärare / resurs på högstadiet , jag älskar dom utmaningarna som kommer där . Se mina elever att växa är så otroligt , kanske från att stå på kanten till särskola men med rätt resurser och metoder lösa det och det funkar helt underbart . 

Från hemmasittare till att få eleven vara i  skolan 2 timmar det är så otroligt att få vara med om .  Finns inga problem utan lösningar . 


Läste idag ang Åland , finns många föräldrar där ute som har tanken att flytta dit . För att kunna få hemundervisning till sina barn . Ja , vet inte riktigt vad jag tycker om det . Sättet dom har är inte skolplikt utan läroplikt , vilket jag tycker är jätte bra . För barn som har det jätte tufft och inga andra alternativ funkar . Samtidigt finns det även så mycket mer som ingår och lärs i skolan som tex , samspel , socialt . Men ok har barnet olika aktiviteter , fritidsgård osv så kan dom få det där med . Vet inte riktigt vad jag känner för det , både på gott och ont . För vissa barn är det de bästa , huvudsaken är att de får sin utbildning , samtidigt tappar dom de sociala osv hur ska det då funka där ute i vuxen världen sedan ? 


Jag är själv den förälder som kämpar och slåss dagligen för mitt barn att få samma rätt till skolan som andra barn , och det är ett jävla krig varje dag dygnet runt . Man hittar lösningar för skolan inte tar tag i det , SIP möten , socialen , special pedagoger osv jag skriker mig blå .. Så kan förstå att man söker andra alternativ för sitt barn . 

Samtidigt tänker jag om alla gör så , vem finns här då och kämpar och skriker för att ändra på saker så skolan kan/ska funka för alla ???


Jag är helt själv , inga anhöriga , vänner osv . Jag står med mina barn helt själv , vissa dagar mm ja som idag känner jag bara för att skrika och gråta , min kropp är så trött och smärta  som brinner i min kropp . Hade gärna haft en vän att lägga mitt huvud på en stund. Men nu är det inte så , så då gör jag såhär


Då skriker jag 

jag gråter 

svär alla fula ord jag kan 

smärtan får göra ont ett tag , sedan stänger jag av den 

ställer mig sedan framför spegeln 

ger mig en klapp på axel och säger faan va du är grymm och dina barn älskar dig 

så går dagen vidare ..



nähä alla levande , läsande varelser nu ska jag lyfta mitt arsle och förbereda inför hemkomst av barnen ni får ha en underbar fredag all kärlek till er där ute <3


Bonita <3





 
 
Isabelle

Isabelle

25 januari 2020 08:46

Alla behöver en vän ibland.

http://nouw.com/fobibella

sunshineofbonita

26 januari 2020 13:43

Det är sant , känns bara att sanna vänner är svårt idag pga alla vill bara passa in och hugger i ryggen så fort det går .

förresten hur funkar det på nouw nu ? vart massa problem drf valde jag här nu ..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sunshineofbonita - 20 oktober 2022 20:35


Jag har 7 solar i mitt liv som är under mina vingar . Jag hämtar ork , energi, kärlek från alla dom . Ibland trampar man snett , ibland tar triggern över . Men inga problem finns utan lösning . FUNKIS mamma i minsta ml blod i min kropp är vad...

Av sunshineofbonita - 4 maj 2022 15:47

Varje natt försöker jag hitta ny energi inför nästa dag komma skall. Varje natt i tysthet försöker jag gråta ut min frustration och mina barns smärta . Varje natt försöker jag bli av med allt de negativa som varit under dagen . Varje natt hi...

Av sunshineofbonita - 7 april 2022 23:20

Du får ingen luft Du skrattar hysteriskt Ditt skrik skär sönder mitt hjärta Hatar mitt liv Jag orkar inte mer Vill inte mer Jag hatar dig HJÄLP MIG Tårar sprutar Knytnävarna flyger Benen sparkar Du skadar mig Du hatar mig ...

Av sunshineofbonita - 27 juni 2020 00:30

Ligger här på balkongen , helt underbart svalt och tittar upp på den mörka himmlen .  Så mysigt och tyst bara musiken  i bakgrunden jag hör . Ljusen e tända för att hålla bort alla surrande , blod ätande saker hahahah Grannar som gör sig redo f...

Av sunshineofbonita - 4 juni 2020 00:43

En dag i taget En timma i taget 30 minuter i taget 15 min i taget 5 minuter i taget 1 minut i taget Jag är så trött på detta, men lever det ändå! För mina barn ska bli starka och kunna slå tillbax, deras framtid jag slåss för. Alla bar...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

vad går ni efter på en person ?
 personlighet
 värderingar
 utseende
 livs syn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards